UA-77731942-1

Bootcamp

De bootcamptrainingen van BOTS zijn voor iedereen haalbaar! Kies een training op jouw niveau en train mee met de groep. Of je nou fitter wilt worden, sterker, sneller of komt om te sporten in gezellig groepsverband, alles kan bij BOTS!

De instructeurs gaan mee tijdens de training, waarbij wordt gewerkt aan je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en lenigheid. Elke training heeft een goede mix van hardlopen, krachtoefeningen, circuittrainingen, TRX-trainingen en nog veel meer. Door deze afwisseling zal het nooit vervelen! Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende locaties, waaronder het ‘thuishonk’ BOTS obstaclepark, station Prinsenbeek, het park, het bos en de bliksemtoren.

Je krijgt van de instructeurs de juiste aanwijzingen om jouw trainingstechniek te verbeteren, zodat je altijd op de juiste manier traint. Door deze goede begeleiding en de motiverende gezelligheid van BOTS behaal je jouw ultieme resultaat.

Training

Zoals hierboven al vermeld zijn er trainingen voor verschillende niveaus. Lees hieronder het verschil hiertussen:

  • Bootcamp Basics: Deze groep is geschikt voor de beginnende bootcamper. Tijdens deze work-out wordt er gebruik gemaakt van loopoefeningen en diverse kracht- en stabiliteitsoefeningen. De korte hardloopstukjes worden regelmatig afgewisseld door andere oefeningen, waarbij gelet wordt op het niveau van de sporter. Er wordt gewerkt aan de conditie en kracht van de deelnemer met als doel: uiteindelijk mee doen aan de Bootcamp Advanced lessen.
  • Bootcamp Advanced: Zoals de naam al zegt is dit de bootcamp voor de gevorderde sporter. De loopafstanden zijn langer dan die van de basicsgroep en de oefeningen zijn uitdagender. Elke training is een uitdaging, waarbij kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en techniek aan bod komt. Er kan gebruik gemaakt worden van de hele omgeving, waaronder de Kuil, de Elsakker, de bliksemtoren en het Liesbos. Elke work-out is uniek en de uitdaging wordt steeds aangehaald om de training te voltooien.
  • Bootcamp Circuit: Tijdens de circuitlessen bij BOTS wordt de hele conditie getraind in het BOTS obstaclepark. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waaronder battleropes, TRX-banden, optrekstokken, autobanden etc. Onder begeleiding van de instructeur train je elke oefening correct en behaal je maximaal resultaat. Zorg ervoor dat je elke training het circuit zo snel mogelijk kan voltooien en blijf jezelf uitdagen! 

 

Prijzen

  • Gratis proefles per persoon!
  • Losse trainingles €7,00 per persoon
  • Kidsbootcamples €2,00 per kind (vanaf 8 jaar) kidsbootcamp
  • Maandabonnement onbeperkt BOTS training + onbeperkt kickboxing Budokai € 30,-
  •