UA-77731942-1

30 days challenges

Wil je meer uitdaging, en jezelf actiever voelen? Dan is de 30 days challenge jouw nieuwe uitdaging. Tijdens de challenge werk je dertig dagen lang aan jezelf. Elke dag sta je voor een nieuwe uitdaging waarbij de intensiteit van de challenge wordt verhoogd.

BOTS heeft verschillende Challenges waarbij je je zelf een keuze kan maken waarin jij jezelf wilt verbeteren.

30 days challenge, Wat is het eigenlijk?

Gedurende dertig dagen daag je jezelf steeds uit met een nieuwe uitdaging in de 30 days challenge. Om elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan wordt de intensiteit verhoogd waardoor je lichaam zich moet aanpassen. Hierdoor train je je lichaam en wordt je uiteindelijk sterker en voel je jezelf actiever. Als je de challenge volbracht hebt, dan zul je een enorm voldaan gevoel hebben en besef je dat je lichaam strakker en sterker is geworden. Ttijdens een 30 days challenge is het vooral de bedoeling om jezelf steeds te pushen. Challenges kunnen op ieder vlak worden gedaan. Het kan helpen bij het sporten, het huishouden, of door bepaalde gewoontes af te leren zoals minder je smartphone gebruiken als je in gezelschap bent. Meestal wordt de 30 days challenge gebruikt bij sporten. BOTS biedt een aantal challenges om je lichaam strak, fit en actief te laten voelen.

Improve your life!

De 30 days challenge is een hele goede manier om je levenstijl te veranderen. Zodra je eenmaal begonnen bent met de challenge, is het gemakkelijker om daarna door te zetten en een goede levenspatroon vol te blijven houden. Denk hierbij aan o.a.voeding, op tijd naar bed gaan.

Afvallen door de sport challenges

Is het mogelijk om met bijvoorbeeld een sport challenge af te vallen? Jazeker! Maar alleen een 30 days challenge is niet voldoende om af te vallen.100% inzet en en goed opletten op je voeding is je basis. Daarnaast is het raadzaam om te doen aan cardio zoals hardlopen, fietsen etc. Ga er niet van uit dat je na dertig dagen klaar bent: je zult door moeten blijven sporten, bijvoorbeeld een van de andere challenges te doen, of doe mee met de sportlessen van BOTS

Daag jezelf en je vrienden uit

Daag jezelf en je vrienden uit om 30 days challenges te doen. Dit maakt het nou juist zo leuk. Met een ander erbij is het overigens ook nog eens veel gemakkelijker om het goed vol te houden en blijf je nog gemotiveerder.

Stem voor je volgende challenge

Welke uitdagingen vindt jij het leukst in de bootcamp work-out?

View Results

Laden ... Laden ...