Vier je verjaardag bij BOTS!

Het BOTS-kinderfeestje met bootcamp en obstacletraining is het meest uitdagende, spannende en actieve feestje voor alle kinderen vanaf 8 jaar! De kinderen klimmen in netten, touwen, banden, noem het maar op! Het gehele parcours is uitdagend voor elke leeftijd, doordat de gecertificeerde instructeurs de oefeningen en obstacles kunnen aanpassen aan elk niveau.

Na ontvangst van alle kinderen zal de jarige job als eerst een felicitatierondje krijgen in bootcampstijl, waarna ze de obstacles zullen bedwingen! Hiervoor zullen de kinderen gebruik moeten maken van samenwerking, saamhorigheid, plezier en fysieke en mentale kracht. Na het parcours krijgen de kids nog een extra samenwerkingsopdracht van de instructeur waar een heerlijke taart bij hoort. Gaat de opdracht goed, dan mogen de kids de taart in bootcampstijl oppeuzelen. In de overgebleven tijd mogen de kinderen nog even vrij spelen onder toezicht op het parcours.

Het parcours zal ongeveer een uur duren. Hierna is er een mogelijkheid is om alle cadeautjes uit te pakken. De kinderen krijgen hier een heerlijk glaasje ranja en chips als beloning voor hun harde werk op het obstacleparcour!

In totaal duurt het kinderfeestje ongeveer 2 uur en is mogelijk op zaterdagen.

Prijs: € 16,50 per kind. (vanaf 8 deelnemers)

Contact

Prijzen

Prijzen

  • Kidsbootcamples €8,00 per kind (vanaf 8 jaar) kidsbootcamp