Obstaclerun

Sta je ingeschreven voor een obstaclerun of een mudrun of wil je hiervoor trainen? Of heb je altijd al willen leren hoe je moet touwklimmen en andere obstacles moet overwinnen? Dan is BOTS iets voor jou! Als ultieme training heeft BOTS een eigen obstacleparcours om je klaar te stomen voor elke run! Regelmatig worden de obstacles gewijzigd of uitgebreid om de uitdaging te blijven vergroten.

Een obstaclerun draait om doorzettings-, improvisatie- en uithoudingsvermogen, fysieke en mentale hardheid en een goede samenwerking. Tijdens onze trainingen word je getraind om alle obstacles te overwinnen, zowel op het gebied van kracht als uithoudingsvermogen. Verwacht tijdens de training modder, water, klimnetten, hoge muren, klimtouwen en autobanden. Samen met een ervaren instructeur heb je de ultieme voorbereiding voor jouw obstacle run!

Obstacletraining

De obstacletraining van BOTS biedt jou een unieke training aan in de buitenlucht!

Door de explosieve groei van allerlei obstaclerun organisaties worden er steeds meer runs georganiseerd. Niet alleen in Nederland is dit een hele populaire sport, maar ook in het buitenland zoals in onze buurlanden België, Duitsland en Engeland. Tijdens een obstacle run komt het aan op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en techniek. Het hardlopen tijdens een run wordt steeds onderbroken door een van de verschillende obstacles zoals touwklimmen, over muurtjes of netten heen klimmen enz. Hiervoor heb je een goede basisconditie nodig en knijpkracht die je kan trainen bij BOTS! De trainingen bevatten namelijk een goede combinatie van stukken hardlopen en krachtoefeningen, waarbij goed gelet wordt op de uitvoer.

prijzen

  • Losse trainingles €10,00 per persoon
  • All-in abonnement € 30,- per maand (vanaf 8 jaar)